Træskure Modularo Natur - køb nu
Træskure Modularo Mørkegrå - køb nu
Træskure Modularo Lysegrå - køb nu

Træskure

Træskure til opbevaring af haveredskaber, grill, hynder og det løse

Et solidt og rummeligt træskur kan holde styr på alle dine haveredskaber, værktøj og alt det andet, som du skal bruge i haven. Du kan naturligvis også opbevare din grill, cykel, hynder, maling og alt det løse. Vores kvalitetstræskure er en solid lille bygning, som du kan have glæde af i mange år. Et træskur er både pænt at se på og meget praktisk. Et velorganiseret træskur gør det bare nemmere at bevare overblikket, så det er nemt at finde de ting, man skal bruge. Når man skal arbejde i haven, så gider man ikke bruge tid på at lede efter de redskaber, man skal bruge. Med et træskur, så kan man nemmere holde haven pæn og velplejet. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige træskure samt en lang række metalskure. Derfor begynder de fleste her, når de skal bruge et redskabsskur til haven. Du kan bestille et af vores træskure i ubehandlet træ eller smukt malet i lysegrå eller mørkegrå træbeskyttelse. Vælger du et skur i ubehandlet træ, så anbefaler vi, at du selv påfører træbeskyttelse i enten en smuk farve eller transparent, så du kan nyde træets struktur og farve.

Træskure er både holdbare, praktiske og smukke.

Vores træskure er bygget af stærkt nordisk grantræ, som giver dig et solidt, smukt og holdbart skur. Vi sælger mange haveskure og redskabsskure i letvægtsmetal, som er helt vedligeholdelsesfrie, men for mange mennesker, så er et træskur et rigtigt skur. Bestiller du et træskur i ubehandlet træ, så kan du selv bestemme farven på dit nye redskabsskur. Skal det være hvidt, sort, svenskrød eller noget helt andet? Uanset, så vil du få glæde af dit træskur de næste mange år. Alle vores træskure har et eller flere vinduer - nogle af dem kun i døren, men uanset, så skaber vinduerne et naturligt lys inde i skuret om dagen, som gør det nemt at bevare overblikket og finde de ting, man skal bruge. De fleste af vores træskure har desuden et skråt tag, som sørger for at vandet løber af og ikke samler sig oven på skuret.

Vores solide træskure er en del af vores Garden Selection.

Som en af de største europæiske leverandører af kvalitetsprodukter til haven og terrassen, kan vi tilbyde et stort udvalg af mange forskellige bygninger og andet til at gøre livet i haven endnu bedre. Vælg mellem vores mange træskure, haveskure, havepavilloner, lysthuse, drivhuse, foldetelte og meget andet. De solide træskure og de andre produkter er skabt til at du kan have glæde af dem i lang tid. Når du lige skal slå græs, luge, grave eller beskære, så er det dejligt lige at kunne finde tingene inde i skuret. Det samme gælder, når du skal have fat i grillen, hynderne, lanternerne eller børnene legetøj. Så hvis du stadig mangler et flot træskur, så gå ind på shoppen og bestil i dag. Har du spørgsmål om vores træskure eller andet, så kontakt vores Xperter pr. telefon, e-mail eller brug vores chat.

Køb dit træskur her