Havepavilloner i træ

Havepavilloner i træ fra Modularo i massivt og smukt nordisk træ

En havepavillon i massivt træ vil tilføre stil og klasse til de fleste haver, terrasser og de fleste andre steder i de næste mange år. De elegante bygninger skaber plads til afslapning, læsning og kreative aktiviteter samt tid til at være sammen med venner og familie. Inde i havepavillonen sidder du i skygge for solen og godt beskyttet mod regn og rusk. Det er derfor, du kan benytte pavillonen på alle tidspunkter og en stor del af året. Vi tilbyder et stort udvalg af solide og smukke havepavilloner i forskellige modeller og størrelser.

En havepavillon vil hurtigt blive et elegant fikspunkt i din have

Vores populære Modularo pavilloner i massivt og holdbart nordisk træ vil lynhurtigt blive det naturlige og faste møde- og opholdssted i din have og stedet, hvor du bare gerne vil opholde dig - alene eller sammen med andre. Brug din havepavillon fra tidligt om morgenen til langt ud på natten. Du får måske brug for lidt belysning og opvarmning, hvis du skal bruge pavillonen døgnet rundt. En havepavillon fra Modularo skaber behagelig skygge, ly og læ og er det oplagte sted at være, når man nyder at lytte til regnen, der falder på taget. De store vinduer skaber et vidunderligt lysindfald i løbet af dagen og giver dig et dejligt udkig til haven med mere på alle tidspunkter. Luk den eller de store døre op og få det indre af pavillonen til at smelte sammen med den omkringliggende have eller terrasse. Når vejret er godt, så bliver havepavillonen til en endnu mere integreret del af haven.

Vores havepavilloner i træ som det perfekte Gør-det-selv-projekt

De elegante og indbydende havepavilloner i træ består af massivt nordisk gran (Picea Abies) og vil blive en permanent fornøjelse at have i haven de næste mange år. Træet stammer fra kolde egne i Europa, hvor det har fået lov at vokse sig stærkt og holdbart i sit eget tempo. Det giver dig en stabil, solid og holdbar havepavillon. Vi leverer din nye Modularo havepavillon som et præfabrikeret samlesæt. Det er vigtigt, at I er mindst to personer til dette Gør-det-selv-projekt! Mange af de forskellige dele af pavillonen er i massivt træ og derfor tunge. Til gengæld har du ikke brug for specialværktøj til opgaven - du skal blot følge den medfølgende samlevejledning. Du kan vælge din nye Modularo havepavillon i enten ubehandlet træ eller i farverne lysegrå eller mørkegrå. Har du spørgsmål angående nogle af vores forskellige havepavilloner eller nogle af de andre Modularo produkter, så kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores Chat.