Carporte i træ

Carporte i træ er klassiske og elegante løsninger

Carporte i træ er den klassiske løsning, når du gerne vil have et sikkert sted at parkere din bil. Vores carporte i træ er lavet af elegant og holdbart nordisk fyrretræ. Du kan få en af de solide carporte i træ med et integreret redskabsskur eller uden. Du kan stille den klassiske konstruktion ved siden af alle slags bygninger både de moderne og de ældre. Carporte i træ er lavet til at beskytte din bil imod vind og vejr – regn, sne og de skadelige UV-stråler. Når du parkerer under en carport, så er din bil altid klar til brug, når du skal af sted. Om vinteren skal du ikke bruge kostbar tid på at fjerne is og sne fra bilen, før du kan køre – og om sommeren står bilen i skygge det meste af tiden.

Brug din carport i træ til mange forskellige formål

Du kan placere alle mulige ting under en carport, så det står godt beskyttet – og det gælder naturligvis også et redskabsskur. Det vil sige, kun hvis du har bestilt en carport med et integreret redskabsskur. Om sommeren kan en carport fungerer som tag over et lounge-område eller over børnenes sandkasse m.m. Der kan også stå en jacuzzi under carporten eller du kan bruge den til cykler, en lille båd eller noget andet. Nogle af vores kunder bruger deres carport til bilen om vinteren og til alt muligt andet om sommeren. Det er helt op til dig!

Din carport i træ leveres som et præfabrikeret samlesæt

Vi leverer alle vores forskellige carporte i træ som et præfabrikeret samlesæt. Man skal mindst være to personer om opgaven af sikkerhedsmæssige årsager. Du skal blot følge den detaljerede samlevejledning trin for trin. Har du bestilt en carport i ubehandlet træ, så skal du male den med træbeskyttelse i en god kvalitet. Det vil beskytte træet og forlænge carportens levetid. Brug en gennemsigtig træbeskyttelse og bevar træets naturlige skønhed eller mal din carport i din yndlingsfarve.

Carporte i træ og mange andre træprodukter i høj kvalitet

Vores brand Modularo® er et moderne livsstilsbrand med fokus på god kvalitet, design og holdbarhed. De forskellige produkter i træ kan alle sammen være med til få dig til at nyde haven i endnu højere grad – og samtidig gøre dit liv i haven lidt nemmere og mere behageligt. Vi har et stort udvalg solide og holdbare produkter som redskabsskure, shelters, havepavilloner, garager, drivhuse, annekser og træhytter. Alle de forskellige produkter kan få din have med mere til at se skøn ud i de næste mange år. Kort sagt, så kan dette stærke brand give dig elegant design, funktionalitet og fantastiske produkter i nordisk træ de næste mange år!