Garager i træ

Garager i træ lavet af solidt og smukt nordisk fyrretræ

Med en garage i træ får du både et godt sted at parkere bilen og plads til alt muligt andet. Du får bl.a. plads til et par cykler, plæneklipperen, grillen, haveredskaber og andre ting i din trægarage. Nogle af vores garager i træ har en stor dobbeltdør, som gør det nemt at køre bilen ind i garagen. Den store dør gør det naturligvis også nemmere at få andre ting ind og ud af garagen. Disse solide garager i træ med den store dør i endegavlen har også en almindelig dør i siden, hvor du nemt kan komme ind uden at skulle åbne dobbeltdøren. Der er desuden et vindue – ud over glasset i sidedøren – der giver naturligt lys i garagen om dagen, så du altid kan finde det, du skal bruge. Vi tilbyder desuden LED loftsarmaturer, så du også har lys inde i garagen om aftenen.

Dobbeltgarage i smukt træ og med separat redskabsskur

Vi har også garager med plads til 2 biler og meget andet. Vores dobbelte garager i træ er både solide og elegante og kan beskytte dine biler, motorcykler, cykler og meget andet mod vind og vejr. Der er et separat redskabsskur med plads til haveredskaber, plæneklipperen, grillen og alt det andet. Portene er store, så det er nemt at parkere bilen. Det klassiske tag i to sektioner giver dobbeltgaragen et flot look – og de tre vinduer i fronten sørger for dagslys inde i garagen. Alle vores garager i træ bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt. Først skal du sikre dig, at alle delene er der. Så følger du samlevejledningen trin for trin. Det er også en god ide at studere vores Sikkerhedsanvisninger, før du går i gang. Hvis du vælger en garage i ubehandlet træ, så skal du male den med træbeskyttelse, så snart garagen er samlet. På den måde er træet godt beskyttet, og det vil få hele garagen til at holde endnu længere.

Garager i træ og andre smukke produkter fra Modularo®

De populære og klassiske garager i træ er en del af det store udvalg af træprodukter i høj kvalitet fra vores brand Modularo®. Det moderne livsstilsbrand har fokus på god kvalitet, design og holdbarhed. Udvalget omfatter stærke produkter i træ som carporte, redskabsskure, havepavilloner, shelters og hytter. Alle disse produkter er skabt for at gøre livet i haven m.m. endnu skønnere. Du kan nyde klassisk design, funktionalitet og få plads til opbevaring m.m. Overvejer du at anskaffe dig en garage i træ? Vi kan tilbyde forskellige slags garager i træ til en eller to biler. De forskellige garager og andre produkter er bygget i smukt, nordisk fyrretræ. Du kan bestille garagerne i ubehandlet træ eller malet i farverne lysegrå eller mørkegrå.