Saunaer i træ

Saunaer i træ til afslapning, stress-reduktion og lindring til ømme muskler

Hvis du kan lide varmen i en sauna, så vil du med garanti nyde af have din egen sauna lige udenfor i haven. Du kan have den, der hvor du bor, ved sommerhuset eller et helt tredje sted. Forestil dig et øjeblik den luksus det ville være at have din helt egen sauna, som du kunne bruge, hver gang du havde lyst til at slappe af i varmen. Du kan bruge saunaen præcis når du har lyst til det – og du kan selv bestemme, hvem du vil dele den gode oplevelse med. Vi tilbyder forskellige slags saunaer til at stille op i haven. Alle vores saunaer er bygget i holdbart nordisk fyrretræ. Mennesket har brugt forskellige slags saunaer i flere tusinde år. Vi elsker ganske enkelt varmen, fordi den får os til at slappe af og hjælper på ømme muskler med mere. Vidste du at ordet 'sauna' er det eneste finske ord, der har fundet vej ind i det engelske sprog? Ordet betyder ganske enkelt 'bad' eller 'badstue'.

En sauna i træ kan gøre underværker for krop og sjæl

Rigtig mange mennesker elsker at gå i sauna. Det er fantastisk at mærke, hvordan huden bliver varmere, pulsen stiger og blodårerne udvider sig. Man mærker også, hvordan hjertet begynder at slå hurtigere. Så begynder man at svede, og snart føles hele kroppen dejligt afslappet. Mange undersøgelser bekræfter, at en tur eller to i sauna hjælper dig med at slappe af og give slip på hverdagens stress. Når man har en sauna hjemme i haven gør det nemt at bruge den flere gange om ugen, så man dejligt nemt kan øge livskvaliteten uden de store anstrengelser. Når først man har fået opstillet og tilsluttet saunaen, så kan man begynde at glæde sig til at komme hjem efter arbejde og træning og gå en tur i sauna.

En smuk sauna i træ lige udenfor i haven

Vi kan tilbyde to slags saunaer – en tøndesauna i træ og en klassisk saunahytte. Begge slags er bygget i ubehandlet nordisk fyrretræ, som både er smukt og holdbart. Kort sagt, så er det at have en sauna i haven en vidunderlig luksus, som vil få dig til at føle dig fantastisk det meste af tiden på grund af de mange timers skønne afslapning og afstresning. Du kan få en sauna i træ med enten 1 eller 2 rum og selv vælge den saunaovn, du helst vil have. Bestil en sauna i dag og glæd dig til, at du kan begynde at forkæle dig selv med lidt kvalitetstid hver gang du føler for det. Lad al din stress og bekymringer forsvinde og nyd hvordan ømme eller anspændte muskler slapper af i den behagelige varme. Gør dig selv en tjeneste og bestil en sauna til haven!

Hvilken saunaovn ville du vælge?

Bemærk venligst, at alle vores saunaer bliver leveret uden en saunaovn! Det betyder, at du skal vælge og bestille en af vores saunaovne. Som du ved, så er det saunaovnene, der skaber varmen og magien i saunaen. Alle vores saunaovne er skabt med netop det for øje, men designet er utroligt forskelligt. Du kan få en klassisk saunaovn i rustfrit stål, eller du kan bestille en ovn, der har samme facon som en vanddråbe. Saunaovnen med den smukke, organiske form skal hænge på væggen i saunaen. Du kan bruge begge typer saunaovne til vores forskellige saunaer. De vigtige og ikoniske saunasten medfølger, uanset hvilken slags saunaovn du foretrækker.