Annekser og Bjælkehytter

Modularo annekser til overnattende gæster, som kontor eller kreative formål

Når man har en lys og rummelig hytte lige ude i haven har man plads til en lang række formål de næste mange år. Udover at kunne benytte gæstehuset eller annekset til venner og familie, som gerne vil blive en nat eller to, så kan du også bruge den indbydende træhytte som kontor, til afslapning, som atelier, til træning, som et legerum til børnene eller en hule til dig selv eller familiens teenagere. De solide Modularo annekser har store døre og vinduer. Det giver dig nem adgang og et vidunderligt lysindfald, som gør hytterne både lyse og indbydende. Luk den eller de store døre op og oplev, hvordan det indre af træhytten nærmest smelter dammen med den omgivende have og skaber et fantastisk sted at tilbringe en sommerdag eller aften. Nogle af træhytterne kan også fungere som et slags shelter, hvor du kan sove i det fri godt beskyttet mod både regn og dug. Lav en bålplads med siddepladser foran hytten, så har du et sted, hvor du nemt kan tilbringe mange dage.

Modularo annekser i massivt nordisk træ er både stærke og holdbare

Vi kan tilbyde et stort udvalg af elegante annekser eller gæstehuse i massivt træ i forskellige størrelser, designs og farver. Uanset, om du helst vil have et klassisk anneks eller en mere moderne udgave, så har vi det. Vores stærke og solide Modularo annekser er bygget af nordisk træ, som vil holde de næste mange år. Træerne er vokset i de kolde egne af Europa, og det gør træet ekstra stærkt og holdbart. Du kan få et anneks i unehandlet træ, i lysegrå eller i mærkegrå. Bestiller du en træhytte i ubehandlet træ, så anbefaler vi, at du giver det en omgang træbeskyttelse på alle de udvendige overflader. Hvis du - som mange af vores andre kunder - bedst kan lide træets naturlige udseende, så skal du blot anvende en transparent træbeskyttelse, så træet beholder sit smukke, naturlige udtryk.

Modularo annekser leveres som et samlesæt - det perfekte Gør-det-selv-projekt

De solide og elegant annekser eller gæstehuse bliver leveret til dig som et præfabrikeret samlesæt. De enkelte dele i massivt træ kan være tunge, så I skal være flere om opgaven. Der kræves til gengæld ikke specialværktøj til jobbet. I skal blot følge den medsendte og detaljerede samleanvisning trin for trin. Så kan I nemt skabe et fantastisk, permanent sted til at nyde haven m.m. i endnu højere grad. Vi tilbyder forskellige annekser med et eller flere rum, så du kan altid finde og indrette præcis det anneks, gæstehus, havehus, kontor eller anneks, som du går og drømmer om. Har du spørgsmål om vores annekser eller nogle af de mange andre Modularo produkter, så ring eller skriv til vores Xperter.