Træpavillon Modularo Natur - køb nu
Træpavilloner Modularo Mørkegrå - køb nu
Træpavillon Modularo Lysegrå - køb nu

Træpavilloner

Træpavilloner er smukke konstruktioner, som vil se fantastiske ud i de fleste haver m.m. Med en træpavillon får du et skønt sted, hvor du kan slappe af, læse en bog, eller være sammen med familien. Du kan vælge mellem en række elegante og holdbare træpavilloner i forskellige størrelser. Vores træpavilloner i massivt, nordisk gran vil hurtigt blive stedet, hvor du helt automatisk søger hen, når du skal hygge dig - alene eller sammen med gode venner. Du kan bruge din træpavillon både om dagen og til langt ud på natten. Hvis det er godt vejr, så kan man sidde der hele aftenen, men ellers skal du blot bestille en terrassevarmer og nogle af vores lune fleecetæpper, så er du sikret en hyggelig aften næsten uanset vejret. Din nye træpavillon giver dig skygge om dagen, og når solen går ned, så kan du krybe i ly for duggen og den kølige aftenluft indenfor. Hvis det regner, så er det også bare skønt at sidde inde i den hyggelige træpavillon og høre, hvordan regnen slår mod taget.

Træpavilloner med store vinduer giver dig et fantastisk lysindfald

Du kan få vores elegante træpavilloner i forskellige størrelser, men uanset antal kvadratmeter, så får du det mest vidunderlige lysindfald på grund af de store vinduer. De store vinduer skaber også den smukkeste sammenhæng med haven omkring pavillonen, så man virkelig kan nyde sin have, når man befinder sig inde i træpavillonen. En træpavillon behøver ikke være særlig stor, før man får den fulde effekt af den smukke bygning i haven eller et andet sted. Man bliver ganske enkelt i godt humør, når man får øje på en træpavillon i denne kvalitet. Du får et enestående sted, hvor du kan slappe af, men du skal nok regne med, at familie og venner også vil søge mode den hyggelige træpavillon, så du får den nok ikke helt alene så tit. Men en træpavillon kan også danne rammen for festlige sammenkomster, når man slår dørene op og gør den til en integreret del af haven.

Træpavilloner i ubehandlet træ eller malet med træbeskyttelse

Vores træpavilloner i nordisk gran er bygget til at holde i mange år. Når man vælger en havepavillon i et naturmateriale, så kræver det dog en smule vedligeholdelse i form af bl.a. træbeskyttelse. Vælger du f.eks. en af de smukke træpavilloner i ubehandlet træ, så skal du selv i gang og påføre træbeskyttelse. Til gengæld kan du vælge den farve, som du bedst kan lide og som passer til din have. Men først skal du have samlet din nye træpavillon. Du får træpavillonen leveret som et samlesæt. Man bør være mindst to personer om jobbet, og så skal man bare følge den udførlige samlevejledning trin for trin - det kræver lidt håndelag, men ikke specialværktøj. Hvis du har spørgsmål omkring de forskellige træpavilloner - eller nogle af de mange andre produkter til haven og terrassen - så ring til os eller send en e-mail. Du kan også bruge vores chat.

Køb dit træpavillon her