Lysthuse Modularo Natur - køb nu
Lysthus Modularo Lysegrå - køb nu
Lysthus Modularo Natur - køb nu

Lysthuse

Lysthuse i nordisk træ er både smukke og holdbare

Smukke lysthuse i træ er altid en smuk og vigtig tilføjelse til en have eller terrasse m.m. Med et lysthus får man et smukt sted til at spise frokost, læse, male eller bare nyde haven. Se vores store udvalg af smukke lysthuse i bl.a. nordisk træ. Vi vil gerne anbefale vores populære lysthuse i massivt nordisk gran. Opstiller du et lysthus i din have, bliver det helt automatisk stedet, hvor man gerne vil være - alene eller sammen med andre. Lysthuse i træ er en enkel, solid konstruktion, som du kan nyde i løbet af dagen og til langt ud på natten. Et smukt lysthus i høj kvalitet giver dig behagelig skygge om dagen, og om aftenen sørger den lille bygning for læ mod den faldende dug og kølig aftenluft. Hvis der skulle falde lidt regn, så er et lysthus heller ikke det værste sted at opholde sig. Med et lysthus i træ får du et smukt sted at være i næsten al slags vejr.

Lysthuse i træ har store vinduer til både lysindfald og udkig til haven

Du kan vælge mellem en række forskellige lysthuse i træ. Uanset, hvilket design eller størrelse, du vælger, så får du et vidunderligt lysindfald i kombination med store døre og vinduer. Det smukke og åbne design skaber en vidunderlig sammenhæng mellem lysthuset og der, hvor det står. Når du slår dørene op til dit lysthus og måske åbner vinduerne, så bliver lysthusets indre helt automatisk til en del af den omgivende have eller terrasse. De store døre og vinduer byder på det smukkeste udkig, når du befinder dig inde i lysthuset. Her kan du sidde og nyde lyset og det frie udsyn til haven m.m. Selv om nogle af vores lysthuse i træ ikke er så store, så må du aldrig undervurdere den effekt, som et smukt lysthus i træ har. Næsten uanset hvor du stiller dit lysthus, så vil det se smukt, indbydende og romantisk ud. Bare vent og se - dine venner og familie vil elske at bruge lysthuset både til hverdag og fest.

Lysthuse i træ fås både ubehandlede og smukt malet

Vores smukke lysthuse i træ er bygget af solidt, nordisk træ, som er hentet i Nordeuropa, hvor det kølige klima gør træet ekstra stærkt og holdbart. Det betyder, at du får et meget solidt og holdbart lysthus. Med en smule vedligeholdelse får du ganske enkelt et smukt lysthus de næste mange år. Du kan også bestille et lysthus i ubehandlet træ, men så anbefaler vi, at du selv giver det træbeskyttelse. Men før du kan male dit nye lysthus, så skal det naturligvis samles. Lysthuset bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt. Det er vigtigt at være mindst to personer til at samle lysthuset, men det kræver ikke specialværktøj. I skal blot følge den detaljerede samlevejledning, som medfølger sættet. Har du spørgsmål om vores lysthuse i træ? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller chat.

Køb dit lysthus her